Kapadokya- Erciyes Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: 2 Gece 3 Gün (GECE YOLCULUKLARI DÂHİL TOPLAM)
KONAKLAMA ve KONSEPT: 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
KONAKLAMA YERLERİ: By Cappadocia Otel 
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER:  Erciyes Kayak Merkezi-Avanos - Göreme – Paşabağları - Hayal Vadisi – Derbent -  – Güvercinlik - Çanak Atölyesi - Onyx Taş Atölyesi - Ürgüp - Üç güzeller - Peri bacaları - Yer altı Şehri - Çavuşin Köyü- Tuz gölü

HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: (Turumuz gece hareket eder.)

 

  • 22.00 KORUPARK AVM ÖNÜ
  • 22.30 GÖRÜKLE ÇEKİRDEK KAHVE ÖNÜ 
  • 23.00 KENT MEYDANI AVM ÖNÜ 
  • 23.30 iNEGÖL ÖZDİLEK ÖNÜ
Kalkış Yerleri: 22.00 Korupark- 22.30 Görükle -23.00 Kent Meydanı
PROGRAM
1 Gün: Gece Yolculuğu Tura başlama

Siz saygıdeğer misafirlerimizi belirtilen saat ve duraklardan alarak GezzyTur (Gezzytur.com) araç içi ikramlarımız eşliğinde hatıralarınızda iz bırakacak Kapadokya turumuza başlamak üzere yolculuğumuza çıkıyoruz. Bolu- Ankara güzergâhını kullanarak vereceğimiz molalar ile birlikte sabah saatlerinde Nevşehir’e varıyoruz.



2 Gün: Kayseri - Erciyes Dağı Kayak Merkezi - Kar Keyfi - Kızak - Kayak

Sabahın ilk saatleri ile kahvaltımızı alıp Erciyes Kayak Merkezine doğru yola çıkıyoruz.Erciyes`e varışımızın ardından serbest zaman veriyoruz. Kayak - Teleferik vb. kar aktivitelerden faydalanabilirsiniz. Saat 12.30 sularında ekstra olarak alacağımız Sucuk - Ekmek - Garnitürden oluşan öğle yemeğimizin ardından kar aktivitelerimize kaldığımız yerden devam edebilirsiniz. Rehberimizin belirleyeceği saatte Erciyes`ten ayrılıp Kapadokya`ya doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

 
Sabah Kahvaltısı: Mola tesisinde alınacaktır (ekstra)
Öğle Yemeği: Erciyes`te sucuk ekmek olarak ekstra alınacaktır.(ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Seçilen otelde konaklama gerçekleştirilecektir.
Güzergâh: Bursa - Kayseri - Kapadokya 
Otele Giriş Saati: 18.00 civarı


3 Gün: Avanos - Onyx Taş Atölyesi - Ürgüp - Güvercinlik Vadisi - Paşabağ -Üç Güzeller - Şarap Mahzenleri Asmalı Konak - Çömlek Atölyesi -Çavuşin Kasabası-Dönüş Yolculuğu
(Balona katılmak isteyen misafirlerimizle sabahın erken saatlerinde lobide buluşma ve balon kalkış noktasına transferlerini yapıyoruz. (Extra) Bu unutulmayacak deneyim konusunda genel bilgiyi rehberimiz verecektir.)
 
Değerli misafirlerimiz, otelde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında, valizlerimizle birlikte otelden ayrılıyoruz. İlk olarak Onyx Taş Atölyesine gidip taşların özellikleri ve işlenişlerine dair bilgiler alacağız. Onyx Taş Atölyesinden sonra eski adı Korama olan Göreme içindeki doğal oluşumları izliyoruz. Göreme ardından bölgeyi yukarıdan seyredip fotoğraf çekebileceğimiz Esentepe`de (Avcılar Vadisi) mola vererek, Uçhisar istikametine doğru yol alıyoruz. Güvercinlik Vadisini ziyaret edip Uçhisar Kalesini uzaktan fotoğrafladıktan sonra öğle yemeğimiz için kaya oyma bir mekâna varıyoruz. Burada Kapadokya`nın meşhur pastırmalı kuru fasulyesini ve testi kebabını tatma imkânı buluyoruz. Otantik bir mekânda aldığımız yemeğin ardından çanak-çömleği ile meşhur Avanos`a gidiyoruz. Avanos`ta Kızılırmak`ı görüp çamurundan yapılan çanak-çömleklere dair bilgi alıyoruz. Sonrasında eski kaya evlerini ve yerleşim alanlarını görebileceğimiz Çavuşin Kasabasını ziyaret edeceğiz. Buradaki molamızın bitiminde çok başlı peribacalarının en güzel örneklerini göreceğiniz Paşabağ`da (Keşişler Vadisi) fotoğraf molası veriyoruz. Paşabağ`da peribacaları arasında dolaşıp fotoğraflar çektikten sonra ilginç peribacası oluşumlarını içerisinde barındıran, adını da deve şeklindeki peribacasından alan Develi Vadi (Dervent Vadisi) gezisini yapıyoruz. Ürgüp içinde yapacağımız panoramik tur sonrası Asmalı Konağı dışarıdan fotoğraflayarak, bölgenin en büyük şarap mahzenlerini gezip, Kapadokya`nın lezzetli şaraplarını tatma imkânı buluyoruz. Sonrasında şapkalı peribacalarının ve Kapadokya`nın simgesi olan Üç Güzeller Peribacalarını görüyoruz. Gezilerimizin bitiminde Bursa`ya doğru yola çıkıyoruz. Akşam saatlerinde diğer turlarımızda tekrar görüşmek üzere siz sayın misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyoruz.
 
Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacaktır. Tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Otelde açık büfe olarak alınacaktır.(ekstra)
Akşam Yemeği: Yoldaki dinlenme tesislerinde ekstra olarak alınacaktır.
Konaklama: DİKKAT BU GECE OTEL KONAKLAMASI YOKTUR.
 
 

 KONAKLAMA OTELİ By Cappadocia Otel
 KONAKLAMA OTELİ Suhan Cappadocia Hotel & Spa



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 20.04.2024 01:04 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.