DÜZCE ŞELALELER TURU Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: Günübirlik TUR Aktivitesi
KONAKLAMA ve KONSEPT: Konaklama yok
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER BİNEF AT ÇİFTLİĞİ - EFTENİ GÖLÜ - TABİAT PARKI - GÜZELDERE ŞELALESİ - AYDINPINAR TAKIM ŞELALELERİ - SAMANDERE ŞELALERİ VE TABİAT PARKI
HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: Tur çıkış tarihi günü sabah hareket eder.

  • 06.00 KORUPARK ÖNÜ
  • 06.30 GÖRÜKLE
  • 07.00 KENT MEYDANI
Kalkış Yerleri: 06.00 KORUPARK ÖNÜ 06.30 GÖRÜKLE 07.00 KENT MEYDANI
PROGRAM
Günübirlik Gezzy Rotası: BİNEF AT ÇİFTLİĞİ - EFTENİ GÖLÜ - TABİAT PARKI - GÜZELDERE ŞELALESİ - AYDINPINAR TAKIM ŞELALELERİ - SAMANDERE ŞELALERİ VE TABİAT PARKI

Değerli Misafirlerimiz;

Yeni destinasyonlara yelken açmak isteyen gezginler ile birlikte sabah belirtilen saat ve duraklardan sizleri alarak GezzyTur araç içi kahvaltı paketi eşliğinde turumuza başlamak üzere yolculuğumuza başlıyoruz.Yolculuğumuzun ilk durağı Düzce bölgesinde bulunan Binef At Çiftliği olacak. Doğanın içinde huzur dolu oksijenini içimize çekerek çaylarımızı ve kahvelerimizi yudumluyoruz. Burada dileyen misafirlerimiz at biniciliği gerçekleştirebilirler. Burada aktivitelerimizin ardından bol bol resimlerimizi çektikten sonra araçlarımıza biniyor ve ikinci durağımız içerisinde yaklaşık 150 kuş türünün yaşadığı Efteni Kuş Gölüne varıyoruz, Kuş seyir terasından kuşları ve Efteni Gölünü gözlemliyor, bolca foto çekiniyoruz ve kısa bir göl çevresi gezisi gerçekleştiriyor ve bir başka doğa harikası olan Güzeldere Şelalesi’ne doğru yola çıkıyoruz.  Korkmaz A.Ş.
Yeşil rengin bütün tonlarının bir arada bulunduğu ağaçlarının arasında yürüyoruz. Çağlayanın sesinden yaklaştığınızı hissettiğiniz anda ağaçların arasından birden karşınıza görkemli şelaleyi seyretmenin tadına varıyoruz. Öğle yemeğinizi burada ki tesiste alıyor olacağız. Korkmaz A.Ş.

Öğle yemeği yedikten sonra yine doğa harikası olan cennet köşe Aydınpınar Takım Şelaleleri ’ne gidiyoruz ve şelaleden gelen serinliği ve muhteşem atmosferi doya doya yaşıyoruz. Sizin fotoğraflarınız doğanın tüm güzelliğini gölgede bırakacak olsa da resimlerimizi çekiyor ve manzaraya iyice doyduktan sonra Orman Bakanlığınca Tabiat Anıtı olarak tescil edilen Samandere Şelalesi’ne gidiyoruz. Samandere şelalesi bu turumuzun son durağı olacak. Burada verilen serbest zaman akabinde dönüş yolculuğuna geçmek için araçlarımıza geçiyoruz. Dönüş yolculuğumuz da her zaman ki gibi neşeli dakikalar sizi bekliyor olacak. Ödüllü yarışmalar ve dolu dolu eğlenceler eşliğinde geçireceğimiz yolculuk sonrasında Bursa’ya varıyoruz. Sizleri aldığımız noktalara tekrar geri bırakarak bir sonraki Gezzy Tur organizasyonları ve gezilerinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz. Gezimizin sonu Hoşçakalın.

Rota: Bursa -  Düzce Binef At Çifliği (247Km) Düzce Binef At Çifliği -  Efteni Gölü (18KM) Efteni Gölü - Aydınpınar (6KM) Aydınpınar - Samandere (25KM) Samandere - Bursa (267KM)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: (563Km)
Sabah Kahvaltısı: Araç içi kahvaltı paketi (Tur ücretine dahil)
Öğlen Yemeği: Güzeldere Şelalesi Tesislerinde Rehber tavsiyesi  (Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol üzeri serbest. (Ekstra) Korkmaz A.Ş.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 28.03.2024 18:15 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.