Marmaris-Datça Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: 2 GECE 3 GÜN (GECE YOLCULUKLARI DAHİL)
KONAKLAMA GÜN SAYISI: 2 GECE KONAKLAMA (YARIM PANSİYON)
KONAKLAMA YAPILACAK BÖLGELER: Seçilen Otellerde Konaklama Yapılacaktır.

GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER:  Akyaka-Tam Gün Gökova Tekne Turu-Azmak Çayı-Aşıklar Yolu-Selimiye Köyü-Kızkumu Plajı-Datça-Eski Datça-Can Yücel Evi- Marmaris-Aşıklar Yolu-Gevenes Köyü-Belen Kahvesi-Bozüyük Köyü-Şirince Köyü

KALKIŞ SAATLERİ VE DURAKLARI:  Turumuz Perşembeyi Cumaya bağlayan akşam hareket eder.

  • 20.30 Bakırköy İncirli Alfemo Önü
  • 21.00 Mecidiyeköy Yapıkredi Bankası Önü
  • 21.30 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
  • 21.45 Kartal Köprüsü Otobüs Durağı
  • 22.00 Çayırova MC Donald's Önü
  • 23.30 Korupark Avm
  • 23.50 Kent Meydanı
  • 00.00 Acemler Metro
  • 00.15 Görükle Ada Kahvesi Önü
Kalkış Yerleri: 20.30 Bakırköy İncirli Alfemo Önü - 21.30 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü - 22.00 Çayırova MC Donald's Önü - 23.30 Korupark Avm - 23.50 Kent Meydanı - 00.15 Görükle Ada Kahvesi Önü
PROGRAM
1 Gün: Akyaka-Tam Gün Gökova Tekne Turu-Azmak Çayı-Aşıklar Yolu

 Belirtilen saat ve duraklardan siz değerli misafirlerimiz aldıktan sonra Marmaris Datça Turu`muz için yola çıkıyoruz. Susurluk`ta vereceğimiz molanın ardından yolcuğumuza Balıkesir, Manisa, İzmir üzerinden devam ediyoruz. Evleriyle mimarlık ödülüne sahip olan Akyaka Beldesine geliyoruz. Burada bizi bekleyen teknemize biniyor ve Gökova`nın eşsiz koylarını dolaşmaya başlıyoruz. Gelibolu Adası, İncekum, Lacivert Koy ve Kleopatra için Mısır`dan getirildiği rivayet edilen kumlardan oluşan eşsiz güzellikte ki Sedir Adası`nda yüzme molaları veriyoruz. Tüm gün süren mavi yolculuğumuz sonrasında Akyaka`ya dönüyoruz. Dileyen misafirlerimiz Azmak Çayı`nda fotoğraf çekilebilirler. Sonrasında bizi bekleyen aracımıza binerek Aşıklar Yolu`na gidiyoruz. Okaliptüs ağaçlarının eşliğinde yapacağımız yürüyüş sonrasında tekrar aracımıza biniyor ve otelimize ulaşıyoruz.

NOT: Programımız tekne turu ile başlayacağı için konuklarımızın hazırlıklı olmaları önemle rica olunur.

 

Sabah Kahvaltısı: Yol üzeri dinlenme tesisinde alınacaktır. (Ekstra)
Öğle Yemeği: Teknede alınacaktır.  (Tur fiyatına dahil)
Akşam Yemeği: Otelde açık büfe veya set menü olarak alınacaktır. (Tur fiyatına dahil)

Konaklama Oteli: Palmea Hotel Marmaris - Mehtap Beach Hotel



2 Gün: Selimiye Köyü-Kızkumu Plajı-Datça-Eski Datça-Can Yücel Evi-Yüzme Molaları

 Sabah otelimizde aldığımız kahvaltı sonrasında Selimiye Köyü`ne gidiyoruz. Burada ki gezimizin ardından Kızkumu Plajı`da yüzme molası veriyoruz. Yüzme molamızın tamamladıktan sonra Datça`ya doğru yola çıkıyoruz. Tarihi Rum Evleri`ni ve Can Yücel`in evinin bulunduğu tarihi Eski Datça`da serbest zaman veriyoruz. Sonrasında aracımıza binerek Datça`nın yeni merkezine ulaşıyoruz. Burada kordonu ve limanı geziyoruz. Datça çarşısında alışveriş yapmak ve bölgenin meşhur bal-bademlerinin tadına bakabileceğiniz yöresel dükkanları gezebilmeniz için serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanımızı tamamladıktan sonra aracımıza biniyor ve otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeğinden sonra dileyen misafirlerimizle gece turuna çıkıyoruz. (Ekstra)

 

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe veya set menü olarak alınacaktır. (Tur fiyatına dahil)
Öğle Yemeği: Datça`da serbest olarak alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde açık büfe veya set menü olarak alınacaktır. (Tur fiyatına dahil)

Konaklama Oteli: Palmea Hotel Marmaris - Mehtap Beach Hotel



3 Gün: Marmaris-Aşıklar Yolu-Gevenes Köyü-Belen Kahvesi-Bozüyük Köyü-Şirince Köyü

Sabah alacağımız kahvaltı ardından otelimizden ayrılıyoruz. Okaliptüs ağaçlarıyla çevrili Aşıklar Yolu`nda fotoğraf molası veriyoruz. Ormancı türküsünün çıkış yeri olan Gevenes Köyü`ne gidiyor burada Belen Kahvesinde çay molası veriyoruz. Sonrasında Baba Ocağı, Dondurmam Gaymak, Duriyenin Güğümleri, Güzel Köylü dizilerinin çekildiği Bozüyük Köyü`nde gezintiye çıkıyoruz. Dileyen misafirlerimiz yöresel köy ürünlerinden alabilirler. Burada ki gezimizi tamamlıyor ve eski bir rum kasabası olan Şirince Köyü`ne doğru yola çıkıyoruz. Şirince`nin sokaklarında gezintiye çıkıyor ve ünlü meyve şaraplarının tadına bakıyoruz. Şirince gezimizi tamamladıktan sonra aracımıza biniyor ve dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Siz değerli misafirlerimizi almış olduğumuz noktalara bırakıyor ve bir sonra ki Gezzytur organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe veya set menü olarak alınacaktır. (Tur fiyatına dahil)
Öğle Yemeği: Rehberimizin tavsiye ettiği restoranda alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol üzeri dinlenme tesisinde alınacaktır. (Ekstra)



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 29.03.2024 18:21 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.