Ayder Turu Tur Programı

 

Herkesin hayali olan mavi ve yeşilin kucaklaştığı Karadeniz yayla turu programlarımız ile Karadeniz'in muhteşem yaylalarını gezip eşsiz doğal güzelliklerine birebir şahit olup fotoğraflarla bu anı ölümsüzleştiriyor, samimi ve içten Karadeniz halkı ile buluşup lezzetli Karadeniz yemeklerini yerinde tadıyoruz. Sizde bizimle Karadeniz'i yaşamaya ne dersiniz ?

17.00 Bakırköy İncirli Alfemo 

17.30 Mecidiyeköy Yapı Kredi Bankası Önü 

18.00 Kadıköy evlendirme Dairesi

18.20 Kartal Köprüsü 

Kalkış Yerleri: 17.00 Bakırköy İncirli Alfemo Önü- 17.30 Mecidiyeköy Yapı Kredi Bankası- 18.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi -18.20 Kartal Köprüsü
PROGRAM
1 Gün:

Belirtilen duraklardan yolcularımızı Ayder turumuza başlıyoruz.



2 Gün: Trabzon - Ayder yaylası - Tar deresi- Bulut Şelalesi -Çamlıhemşin - Fırtına Deresi - Çinçiva köyü (Sevdaluk Dizisinin çekildiği köy )

 Keyifli yolculuğumuzun ardından  sabahın ilk ışıklarıyla gözümüzü Trabzon manzarasına açıyoruz.  Kısa bir kahvaltı molası ardından Ayder`e doğru yola çıkıyoruz  kar üzerinde Gelin Tülü Şelalesi ve Kalegon mevkiine kadar yürüyüş yapıyor ve dilerseniz tüm yorgunluğunuzu kaplıca da atabilirsiniz. Öğle yemeği Serbest Alınacak olup  öğle yemeği sonrasın da 2 km parkuru  bulunan Tar deresi  yürüyüş parkurumuz ile  Bulut şelalesine ulaşıyoruz.  Eğlence dolu yürüyüş parkurumuz sonrası, Zilkale-Palovit Şelalesi  programına katılıyoruz.  ( Extra ) Doğa içerisinde alacağımız güzel fotoğraflar ardından  akşam yemeğimiz için otele geçiyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Yol üzeri dinlenme tesisi ( extra )

Akşam Yemeği: Otelde Açık Menü

Konaklama:  Huzur konak - Vaveyla Otel konaklama 

 



3 Gün: Handağı yaylası yürüyüşü

 

Otelde alacağımız sabah kahvaltısından sonra  Kaçkarları en güzel şekilde görebileceğimiz Handağı köyüne geçiyoruz. Burada Tulum ustasından tulumla alakalı bilgileri alıyor ve tulum  dinliyoruz. Eğlence dolu karadeniz usulu dönme dolapta günün keyfini çıkarıyoruz.  Kar ve eşsiz karadeniz havası eşliğinde zirveye doğru yapacağımız yürüyüş ardından fotoğraflarımızı alıyor otelimize geçiyoruz.  Akşam Yemeği Oteldedir. 

Akşam Yemeği: Otelde Açık Büfe

Öğle Yemeği: Serbest Alınacaktır

Konaklama:  Huzur konak otel  - Vaveyla Dağ evleri konaklama 



4 Gün: Ayder yaylası - Çamlıhemşin - Fırtına Deresi - Çinçiva köyü (Sevdaluk Dizisinin çekildiği köy )

Erken saatler de alacağımız sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıyor ve İlk olarak Rize`nin Çayeli ilçesinde bulunan haremtepe(çeçeva)köyüne çıkıyoruz.Burası çayı ile meşhur Rize`nin en güzel çay bahçelerinden biri olup medyada gördüğünüz çay bahçesi reklamların büyük bir kısmı bu köyde çekilmektedir. Burada fotoğraflarımızı aldıktan sonra yol üzerinde çay -bıçak fabrikalarını görerek dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Sera gölüne uğruyor ve fotoğraflarımızı alıyor ve prrogramımızı bitiriyoruz. Sabaha karşı sizleri almış olduğumuz noktalara bırakarak bi başka Gezzytur.com organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacaktır.

Öğle Yemeği: Fırtına Deresinde ( Ekstra )

Akşam Yemeği: Yol Üzerinde Tesiste Olacaktır ( Ekstra )

 

Extra Zilkale Palovit Şelalesi- Çeçeva Haremtepe turu (120 tl ) 

 

Yaylaların durumuna göre açık gidilebilecek bir yayla varsa extra özel yayla turu yapılabilir. 

Not: Yarım pansiyon konsept 1. gün akşamıyla başlayıp son gün sabah kahvaltısı ile bitmektedir.

Not 1: Tur Rehberimiz Hava koşullarına ve Tur Gidişatına göre Tur Programını Değiştirebilir.

Not 2: Firmamız hava koşulları, olağan dışı gelişmeler vb. durumlarda konaklanacak oteli/otelleri değiştirme hakkına sahiptir.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 16.04.2024 19:59 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.