Kazdağlarının Eteklerinde Şelaleler Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: Günübirlik TUR Aktivitesi 
KONAKLAMA ve KONSEPT: Konaklama yok
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER:  Yeşilyurt Köyü-Adatepe-Zeus Altarı- Şahindere kanyonu-Zeytinli Köyü- Sütüven Şelalesi-Hasanboğuldu
HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: Tur çıkış tarihi günü sabah hareket eder.

  • 06.00KORUPARK ÖNÜ
  • 06.30 BURSA KENT MEYDANI
  • 07.00 GÖRÜKLE 
Kalkış Yerleri: 06.00 KORUPARK ÖNÜ 06.30 BURSA KENT MEYDANI 07.00 GÖRÜKLE
PROGRAM
YEŞİLYURT KÖYÜ-ADATEPE-ZEUS ALTARI-ŞAHİNDERE KANYONU-ZEYTİNLİ KÖYÜ-SÜTÜVEN ŞELALESİ-HASAN BOĞULDU

Belirtilen noktalardan misafirlerimizi aldıktan sonra yaklaşık 3 saatlik bir yolculuğun ardından İlk Olarak 1301 Yılında Oğuzlar Tarafından Kurulan Yeşilyurt Köyü Rehberimiz Eşliğinde Gezilip Fotoğraf Molası veriyoruz. Ardından Çay Kahve İçin Serbest Zaman Sonrasında Eski Bir Rum Köyü Olan Adatepe Köyüne Gidiyoruz Rehberimiz Eşiliğinde Köy Ziyaretinden Sonra Zeus Atlarına Gelip Orada 690 Metre Gidiş Ve 690 Metre Geliş Olarak İsteğe Bağlı Tarikin Yapıyoruz. Arzu Eden Misafirlerimiz At Binip Bu Mesafeyi At İle Gidebilirsiniz. Daha Sonra Yemek Molası İçin bir Noktada Durup serbest zaman veriyoruz.

Ardından Şahin dere Kanyonuna Gidiyoruz Kanyonda 100 Metre Mesafede 3 Ayrı Gölet Var İsteyen Misafirimiz Kanyon İçinde 3 Göletten İstediğinde Yüzebilir Ve Kanyon İçinde Traking Yapabilir Daha Sonra Oradan Kızıl keçili Çayı Anıt Çınar Resim Molamızdan Sonra Taş Baskı Zeytin Yağı Fabrikası Ziyareti Yapıp Zeytinin Yağ Haline Dönüşme İşlemini Görsel Olarak Görüp Burada İkramlarımızdan Sonra Zeytinli Köyü Milli Park Tanıtım Ofisine Uğrayarak Tuncel Kurtiz Sesinden Seslendirilen 5 Dk Lık Slayt Ve Sunum Dan Sonra 17 Metre Derinlikten Dökülen Sütüven Şelalesini Ziyaret Edip Resim Alma Molasından Sonra Hasan Boğuldu Gölet’i Ziyaretimiz Sonrasında gezimizi sonlandırıp Bursa ya dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Yolda vereceğimiz bir mola ile birlikte yine yaklaşık 3 saat sürecek yolculuğumuzun ardından Bursa ya ulaşıyor ve siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak  başka bir GEZZYTUR organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

 

  • Sabah Kahvaltısı: Araç içi kahvaltı paketi (Tur ücretine dahil)
  • Öğlen Yemeği:  Bölgede alınacaktır. (Extra )
  • Akşam Yemeği : Yol üzeri dinlenme tesisinde alınacaktır. (Extra )

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 04.05.2024 16:21 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.