Bursa Cumalıkızık Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: Günübirlik Tur
KONAKLAMA ve KONSEPT: Konaklama yok
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: CUMALIKIZIK-SAİTABAT ŞELALESİ-MUDANYA-TRİLYE-GÖLYAZI
HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: Tur çıkış tarihi günü sabah hareket eder.

 

Beylikdüzü Migros Önü (06:00)

Bakırköy İncirli Alfemo Önü (06:30)

Mecidiyeköy Yapıkredi Bankası Önü (06:45)

Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü (07:15)

Kartal Köprüsü Otobüs Durağı (07:30)

Çayırova Mc Donalds Önü (08:00)

Yalova Özdilek (08:30)

 

Uludağ'ın eteklerinde daracık sokakları, orijinal dokusunu yitirmemiş otantik evleri ve köy havasını koruyan atmosferiyle Cumalı Kızık Bursa'nın anlatılmaz yaşanır efsanelerinden biri. Tarih ve Doğanın birleştiği bir hafta sonu yaşamak isteyen tüm misafirlerimizi turumuza bekliyoruz.

Kalkış Yerleri: Beylikdüzü Migros Önü (06:00) Bakırköy İncirli Alfemo Önü (06:30) Mecidiyeköy Yapıkredi Bankası Önü (06:45) Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü (07:15) Kartal Köprüsü Otobüs Durağı (07:30) Çayırova Mc Donalds Önü (08:00) Yalova Özdilek (08:30)
PROGRAM
CUMALIKIZIK-SAİTABAT ŞELALESİ-MUDANYA-TRİLYE-GÖLYAZI

 Belirlenen noktalardan belirlenen saatlerde hareketle 3 Saatlik yolculukla Uludağ`ın eteklerinde size tarihte bir yolculuk yaptıracak olan o muhteşem Cumalıkızık Köyüne varıyoruz burada yapacak olduğumuz muhteşem kahvaltı sonrasında Konuk Evi, Sanat Evi, Çoban Evi, Etnografya Müzesi`ni gezip dünyanın en dar aralığı olan Cin Aralığından geçmeyi deneyeceğiz. Köyde vereceğimiz alışveriş için serbest zaman sonrası Saitabat Köyüne geçiyoruz Köyde bulunan muhteşem Saitabat Şelalesini görüyoruz burada vereceğimiz mola sonrası Mudanya`ya geçiyoruz.Roma, Bizans ve Osmanlı döneminin izlerini göreceğimiz Mudanya`da Osmanlı evlerinin en güzel örneklerinden biri olan, Türk Yunan ateşkes antlaşması`nın imzalandığı ve belgelerinin sergilendiği Mudanya Mütakere Binası ve 8. Yüzyıl Bizans yapısı olan Kumyaka Kilisesini geziyoruz. Sonrasında öğle yemeğimizi alıp ve günümüzde tüm özelliklerini koruyan Zeytinbağı (Trilye) kasabasını ziyaret ediyoruz. Trilye`de serbest zaman. İsteyen misafirlerimiz dünyaca ünlü sızma yağını, salamura zeytini ve taş fırın ekmeği alabilirler. Trilye gezimiz sonrası Gölyazı Köyü`ne gidiyoruz. Doğa ile tarihin bulunduğu eşsiz bir güzellik sunan yarımada Gölyazı`nın, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarında birlikte yapacağımız kısa bir yürüyüş sonrası, köy içinde kısa bir keşif ve fotoğraflarımız almamız amacı ile serbest zaman veriyoruz sonrasında turumuzu sonlandırıp İstanbul`a dönüş yolculuğumuza geçiyoruz. Sizleri almış olduğumuz noktalara bırakarak bir başka Gezzy Tur organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Cumalıkızık serpme köy kahvaltısı (Tur ücretine dahil)

Öğle Yemeği: Gölyazı`da rehberimizin tavsiye ettiği restoranda alınacaktır. (Ekstra)

Akşam Yemeği: Yol üzeri dinlenme tesisinde alınacaktır. (Ekstra)

İstanbul`a Varış Saati:23.30 (trafik durumuna göre değişiklik gösterebilir )

Toplam kilometre: 521km

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 29.03.2024 18:04 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.