İstanbul Çıkışlı Olimpos Adrasan Kamp Turu Tur Programı

Bursa Çıkışlı Olimpos- Adrasan Çadır turu sizleri bekliyor. 3 gece çadır konaklamalı olan turumuz da Denizin sesiyle uyanacağınız, gökyüzündeki yıldızları en berrak haliyle göreceğiniz bir kamp turuna hazır olun! Çadır konaklamalı Olımpos -Adrasan turunda geniş ve uzun   bir kumsaldan oluşan sahilde masmavi denizin keyfini çıkarabileceksiniz. Gezzytur.com’un sizin konforunuz ve huzurunuz için hazırladığı bu turda yeni deneyimler yaşayacak, alışık olmadığınız bir tatilin keyfini çıkaracaksınız. Neler yapacağız dediğinizi duyar gibiyiz.  Doğa ile iç içe denize yakın bir noktada bulunan kamp alanımıza yerleşecek ve akşamları ateş başında sınırsız eğleneceğiz.  Hem doğa turu hem kültür turunu aynı anda yaşayacaksınız. Olımpos Antik kentinin mistik havasını hissedecek, Olımpos sahilinde deniz kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkaracaksınız.  Özel tekne turu ile mehtap keyif turu nda ayın denize yansımasını seyredecek romantik ve unutulmaz anlara şahit olacaksınız. Sizlerde bu ve bunun gibi güzel anları yaşamak için GezzyTur’un sizler için hazırlamış olduğu Bursa kalkışlı Olımpos – Adrasan çadır turuna katılmayı unutmayın

Kalkış Yerleri: 21.00 BEYLİKDÜZÜ MİGROS ÖNÜ • 21.30 BAKIRKÖY İNCİRLİ ALFEMO ÖNÜ • 21:45 MECİDİYEKÖY YAPIKREDİ BANKASI ÖNÜ • 22.15 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ ÖNÜ • 22.30 KARTAL KÖPRÜSÜ DURAĞI • 22.45 ÇAYIROVA MCDONANS ÖNÜ • 00:30 BOZÖYÜK ÖMÜR DİNLENME TEHSİSLERİ
PROGRAM
1 Gün: Gece Yolculuğu Tura Başlama

Değerli Misafirlerimiz belirtilen saat ve duraklardan sizleri alarak GEZZYTUR (Gezzytur.com) araç içi ikramlarımız eşliğinde hatıralarınızda iz bırakacak Olimpos Adrasan turumuza başlamak üzere yolculuğumuza başlıyoruz. Kütahya, Afyon, Burdur güzergahını takip ederek sabah saatlerinde Olimpos ‘a varıyoruz.



2 Gün: Adrasan

Sabahın erken saatlerinde şehrin bütün gürültüsünden uzak temiz hava ve doğanın kalbi Adrasan’da ki tesisimize ulaşıyoruz. Burada rehberlerimiz eşliğinde çadırlarımızı kuruyoruz. Sonrasında dileyen misafirlerimiz çadırlarında dinlenebilir, dileyen misafirlerimiz ise rehberimiz eşliğinde su oyunları oynayabilir veya çevre gezisine çıkabilir ya da geniş ve uzun bir kumsaldan oluşan bu sahilde gün boyu denizin tadını çıkabilir aksiyon ve macera seven misafirlerimiz günü daha da eğlenceli bir hale getirebilirler. (Muz, su kayağı, sörf vb.) Yürüyüş ve doğa fotoğrafçılığını seven misafirlerimiz bölge tam sizlik, manzara, doğa, deniz gibi muhteşem görselleri kare içine alabileceğiniz yerler oldukça ilginizi çekecektir. Gün boyu Güneşin ve denizin tadını doyasıya yaşadıktan sonra akşam yemeği için ortak alanda buluşuyoruz.

KEMER INFERNO / AURA CLUP 'a gidiyoruz: Akşam yemeğimizi tesiste aldıktan sonra, belirlenen saatlerde buluşup, kemerin en görkemli ve ünlü sanatçıların, özellikle yabancı turistlerin tercih ettiği gece kulüplerinden olan AURA CLUB veya KEMER INFERNO’ ya gidiyoruz. GezzyTur misafirleri için önceden rezervasyon yaptığımız clup’ da bize ayrılan yere geçip, dans, müzik, eğlence üçlüsünün bir arada yaşandığı bu gecenin doyasıya tadını çıkartıyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerinde görsel şov köpük partisi ile gecenin finalini yapıp bu güzel eğlence mekanına veda ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz o gece gece kulübüne girmek istemezler ise Kemer merkezde ki diğer eğlence mekanlarını keşfedebilirler. Saat 03,00 civarı bizleri bekleyen aracımıza binip konakladığımız kamp alınana dönüş yapıyor ve istirahate çekiliyoruz. 

( Covid /19 sürecinden dolayı Ekstra tur Kemer İnferno yerine başka Ekstra programla değiştirebilir.)

Sabah Kahvaltısı: Yol üzeri dinlenme tesisleri (Ekstra)
Öğle Yemeği: Serbest olarak alınıyor (Ekstra)
Akşam Yemeği: Kamp alanında mangal veya set menü olarak alınacaktır. (Tur Ücretine Dahil)
Konaklama Oteli: Yörük obası kamp alanında yarım Pansiyon Konaklama

Güzergâh ve Rota Bilgileri: İstanbul -Adrasan (776 Km)
Mola Yerleri: Genç Ömür Dinlenme Tesisleri- Kolaylı Dinlenme Tesisleri   



3 Gün: Olimpos

Yeşilin en güzel tonlarına ve mavinin huzur veren güzelliğine gözlerimizi açarak güne başlıyoruz. Doğal ortamda doğa ile iç içe bir kahvaltı ardından rehberlerimiz eşliğinde bugün ki tur programımıza başlıyoruz. M.Ö 300 yıllarında inşa edilen Olımpos Antik kentini rehberimizin anlatımları ile gezdikten sonra Olımpos sahilinde deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarıyoruz. Yüzme molalarımızın ardından kamp alanımıza geçiyoruz ve akşam yemeğimizi tesiste aldıktan sonra Ekstra program olan Mehtap seyir turuna dileyen misafirlerimizle katılım sağlıyoruz. Bizi bekleyen teknemize binerek gökyüzünde ki yıldızların göz kırpması eşliğinde uygun bir koya demir atıyoruz. Eğlenceli ve romantik müzikler eşliğinde denizi seyrediyor ve hayallere dalıyoruz. İsteyen misafirlerimiz gece denize girebilir suyun keyfini çıkarabilir. Yeni hikayeler yazdığımız mehtap turumuzu sonlandırıyor ve çadırlarımızda huzur dolu bir uykuya dalıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Kamp alanında alınacaktır. (Tur Ücretine Dahil)
Öğle Yemeği: Serbest olarak alınıyor (Ekstra)
Akşam Yemeği: Kamp alanında set menü veya mangal olarak alınacaktır. (Tur Ücretine Dahil)

Konaklama Oteli: Yörük obası kamp alanında Yarım Pansiyon Konaklama
Güzergâh ve Rota Bilgileri: Olimpos -  Adrasan (10Km)



4 Gün: Türkiye`nin Maldivlerine Yolculuk

Gündoğumu ile birlikte çadırlarımızda gözlerimizi muhteşem bir doğaya açıyor ve doğada bizim için hazırlanmış kahvaltımızı yapıyoruz. Kahvaltı ardından Bursa Çıkışlı Olımpos-Adrasan çadır turunda mavi bir yolculuğa yelken açıyoruz. Turkuaz mavisi denizin büyüleyici güzelliği ile bize bekleyen tekne turuna başlıyoruz. Milattan önceki yıllarda korsan gemilerinin gizlendiği (Sulu ada, Sazak Koyu, Akseki koyu, Korsan koyu, Ceneviz koyu, Amerikan koyu fener koyu) eşsiz güzellikteki koylarda hem yüzme fırsatı hem de manzarayı yakından fotoğraflama şansı bulabileceksiniz. (Ekstra) Öğle yemeğinde Çupra balığı yanında enfes salatası ve makarnanın tadına bakacağız. Yemek sonrası çay ve meyve ikramlarıyla sabah 10 :00’dan 18:00'a kadar doyasıya eğlence ve müziğin ardından turumuzu sonlandırıyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama için kamp alanımıza dönüyoruz.

4.AKŞAM; Eşsiz deneyim trekking Yanartaş

Eski yunan efsanesinin yaşandığı Tahtalı dağının eteklerinde deniz seviyesinin 250 m yüksekliğinde bulunan Yanartaş ( Kimera ) bölgesine gidiyoruz.  Olımpos’un sönmeyen ateşi olarak bilinen bölgede 20’ye yakın açık kayalıkların içinde yanan taşlar vardır. Eğlenceli  ve bir o kadarda gizemli bu trekking turumuzda unutulmaz deneyimler yaşıyoruz. Maceramızı sonlandırıyor ve kamp alanımıza dönüyoruz. İsteyen misafirlerimizle ateş başı sohbetlerimizi yapıyor ve son gecemizin keyfini çıkarıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Kamp alanında alınacaktır. (Tur Ücretine Dahil)
Öğle Yemeği: Teknede çupra balığı, salata, makarna (Ekstra)
Akşam Yemeği: Kamp alanında alınacaktır. (Tur Ücretine Dahil)

Konaklama Oteli: Yörük obası kamp alanında Yarım Pansiyon Konaklama
Güzergâh ve Rota Bilgileri: Olimpos- Adrasan (10Km)



5 Gün: GÖYNÜK KANYONUNDA DOĞA - MACERA - ADRENALİN DOLU GÜN
 

Tesisimizde aldığımız kahvaltımızın ardından yola çıkıyor ve   Kemer‘in en popüler gezilecek yerlerinden birisi olan Göynük Kanyonu'na ulaşıyoruz, muhteşem doğası, ağaçları, şelaleleri ve havuzları ile doğa sporu sevenler açısından muhteşem bir yer. Göynük Kanyonunda eğlence dolu bir gün geçiriyoruz. İsteyen misafirlerimiz zıpline isteyen misafirlerimiz Kanyon safari etkinliklerine katılım sağlayabilir.  araçlarımıza binip dönüş yoluna geçiyoruz. Misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıp bu güzel programda yer aldıkları için teşekkür ediyor, başka bir GEZZYTUR (gezzytur.com) programında görüşmek üzere vedalaşıyoruz.  

 ‘’Tatil programı bitse de, dostluklar baki kalır ‘’ 

Sabah Kahvaltısı: Konaklama otelimizde açık büfe olacak alınacaktır. (Tur Ücretine Dahil)
Öğle Yemeği: Serbest olarak alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol üzerinde konaklama tesislerinde (Ekstra)

Konaklama Oteli: DİKKAT BU GECE KONAKLAMA YOKTUR.
Güzergâh ve Rota Bilgileri: Olimpos- Bursa (598Km)

EKSTRA AKTİVİTELERİMİZ – İsteğe Bağlıdır -

Tekne turu                            :   (Ulaşım+ Öğle yemeği çupra + makarna + salata+meyva+çay)

Yanartaş gezisi                    :    (Rehberlik+ ulaşım + ören yeri giriş )
Zıpline

Kanyon safari

 Mehtap Tekne turu               :  ( Ulaşım + tekneye giriş ücreti )
 Kemer Inferno & Aura Club :  ( Giriş + ulaşım )
Ekstra tur fiyatları özel gün ve dönemlerde bölgedeki işletmelerce değişebilir. Gezzy tour ile herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.

NOT: Program akışında bazı noktalar için rehberin öngörüsü üzerine farklılık uygulanabilir.

(Ücretler 2 ve 3 kişilik odalarda kişi başı konaklama ücretidir. Single konaklama farkı, tesisin bir talebi olup, Gezzy tour ile herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.)

Yenilenen her program bir öncekini geçersiz kılmaktadır.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 24.04.2024 18:43 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.