Assos Kamp Turu 1 Gece 2 Gün Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: 1 Gece 2 Gün (GECE YOLCULUKLARI DÂHİL TOPLAM)
KONAKLAMA ve KONSEPT: 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
KONAKLAMA YERLERİ: Assos Bölgesi Kamp Alanı
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: Assos Kamp Alanı, Assos Antik Liman, Assos Antik Kent, Athena Tapınağı, Amfi Tiyatro

Bursa kalkışlı Assos kamp turumuzda unutulmaz deneyimler yaşamaya hazır mısınız? Kamp turlarımızda şehrin kalabalığından ve gürültüsünden kaçıp doğa ile baş başa huzurlu bir tatil yapacaksınız. Konaklamalı kamp turlarımız hem ekonomik hem de eğlence dolu olacak. Kamp alanında doğa turu yapabilecek, su oyunları oynayabilecek, denizin tadını da çıkarabileceksiniz. Assos’un doğa harikası yerlerinde kamp yapma imkanına sahip olacaksınız. Kamp dışında çevre gezilerine de katılarak Assos’un en güzel yerlerini gezebileceksiniz. Gelin doğanın bize sunduğu eşsiz güzellikleri hep birlikte keşfe çıkalım. Gezzy Tur’un siz doğa tutkunları için hazırladığı kamp turlarına katılarak ayrıcalıkların keyfini çıkarabilirsiniz.

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün:

Bursa kalkışlı Assos Kamp Turumuza siz değerli misafirlerimizi belirtilen duraklardan alarak eğlenceli yolculuğumuza başlıyoruz. Sabah kahvaltımızı Assos'ta rehberimizin önereceği restorandan alıyoruz(Ekstra) ve sonrasında kamp alanımıza geliyoruz. Çadırlarımızı kurduktan sonra öğle yemeğimiz için mangalımızı yakıyoruz. (Ekstra) Öğle yemeğimizi yedikten sonra akşam yemeğine kadar serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde su oyunları oynayabilir, dileyen misafirlerimizde denizin tadını çıkarabilir. Akşam yemeğinin ardından (Tur Ücretine Dahil) kamp alanımızda ateş yakıp çevresinde oturup siz değerli misafirlerimizle güzel bir sohbete dalıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Rehberimizin tavsiye ettiği restoranda alınacaktır. (Ekstra)
Öğle Yemeği: Kamp alanında mangal olarak verilecektir. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Kamp alanında mangal olarak verilecektir. (Tur ücretine dahil)



2 Gün:

Sabah kahvaltımızı kamp alanımızda alıyoruz (Tur Ücretine Dahil). Kahvaltı sonrasında çadırlarımızı topluyoruz ve kamp alanımızdan ayrılıyoruz. Kuzey Ege’nin en popüler turizm merkezlerinden biri olan Assos Antik Kentini ziyaret ediyoruz. Assos Antik Kenti’ne vardığımızda kısa bir tırmanışın ardından M.Ö 5. yy. tarihlenen Athena Tapınağının bulunduğu Akropol adını verdiğimiz tepeye çıkıyoruz. Tapınağı gördükten sonra Ege Denizi muhteşem manzarasıyla bizi karşılıyor. Burada ki gezimizin ardından Assos bölgesinin en çekici yerlerinden biri olan Assos Limanı’na gidiyoruz ve rehberimizin size önereceği restoranda öğle yemeğimizi alıyoruz. (Ekstra) Yemek sonrasında liman çevresini geziyoruz. Burada ki gezimizi de tamamladıktan sonra dönüş yolculuğuna başlıyoruz.  Yol üzerinde dinlenme tesisinde mola vererek akşam yemeğimizi alıyoruz. (Ekstra). Molamızın ardından yolculuğumuza devam ederek Bursa’ya ulaşıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara geri bırakarak kamp turumuzu üzülerek sonlandırıyoruz. Bir sonraki Gezzy Tur organizasyonunda görüşmek üzere hoş çakalın.

Sabah Kahvaltısı: Kamp alanında alınacaktır. (Tur ücretine dahil)
Öğle Yemeği: Assos Antik Liman’da alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol üstü Susurluk dinlenme tesisinden alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: DİKKAT BU GECE KONAKLAMA YOKTUR.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 20.05.2024 04:10 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.