Kapıdağ Yarımadası Kamp Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: 1 Gece 2 Gün (GECE YOLCULUKLARI DÂHİL TOPLAM)
KONAKLAMA ve KONSEPT: 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
KONAKLAMA YERLERİ: Erdek Bölgesi Kamp Alanı
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: Erdek Kapıdağ Yarımadası, Kuş Cenneti Milli Parkı

 Bursa kalkışlı kamp turlarımızla unutulmaz bir deneyim yaşamaya hazır olun. Şehrin bunaltıcı kalabalığından kaçıp doğa ile baş başa kalmak ve dinlendirici tatil yapmak isteyen kişiler için uygun fiyatlı kamp turlarımız sizleri bekliyor. Konaklamalı kamp turlarımızda hem denizin hem de doğanın tüm güzelliklerine şahit olabileceksiniz. Doğa yürüyüşlerine katılarak temiz havanın tadını sonuna kadar çıkarabilecek, aynı zamanda deniz-kum-güneş üçlüsünün keyfini de sürebileceksiniz. Akşamları da ateş başında hem muhabbet edip hem de şarkılar söyleyerek kamp turumuzun tadını çıkarabileceksiniz. Gelin doğanın bize sunduğu eşsiz güzellikleri hep birlikte keşfe çıkalım. Gezzy Tur’un siz doğa tutkunları için hazırladığı kamp turlarına katılarak ayrıcalıkların keyfini çıkarabilirsiniz.

Kalkış Yerleri: 06.00 Korupark 06.30 Kent meydanı 07.00 Görükle
PROGRAM
1 Gün:

Bursa Çıkışlı Erdek Kapıdağ Yarımadası kamp turumuzda siz değerli misafirlerimizi belirtilen duraklardan alarak kamp alanımıza doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde dinlenme tesisinde kahvaltı molamızı veriyoruz. (Ekstra) Kahvaltı sonrasında keyifli yolculuğumuzun ardından kamp alanımıza geliyoruz ve çadırlarımızı kuruyoruz. Çadırlarımızı kurduktan sonra öğle yemeğimiz için mangalımızı yakıyoruz. (Ekstra) Öğle yemeğimizi yedikten sonra akşam yemeğine kadar serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde su oyunları oynayabilir, dileyen misafirlerimizde denizin tadını çıkarabilir. Akşam yemeğinin ardından (Tur ücretine dahil) kamp alanımızda ateş yakıp çevresinde oturup siz değerli misafirlerimizle güzel bir sohbete dalıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Yol üzerinde dinlenme tesisinden alınacaktır. (Ekstra)
Öğle Yemeği: Kamp alanında mangal olarak verilecektir. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Kamp alanında mangal olarak verilecektir. (Tur ücretine dahil)



2 Gün:

Sabah kahvaltımızı kamp alanında yapıyoruz (Tur Ücretine Dahil) . Kahvaltı sonrasında dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde doğa turuna katılabilirler. Öğle yemeğimizi kamp alanımızda aldıktan sonra (Ekstra) saat 14.00’da dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yolumuzun üzerinde yer alan Kuş Cenneti Milli Parkını ziyaret ediyoruz. Afrika’dan Avrupa ve Asya’ya göç eden su kuşlarının ana göç yolları üzerinde bulunan Kuşcenneti binlerce kuş türüne ev sahipliği yapmaktadır. Kuş Cenneti gezimizin ardından Bursa’ya varıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara geri bırakarak kamp turumuzu üzülerek sonlandırıyoruz. Bir sonraki Gezzy Tur organizasyonunda görüşmek üzere hoş çakalın.

Sabah Kahvaltısı: Kamp alanında alınacaktır. (Tur Ücretine Dahil)
Öğle Yemeği: Yol üzerinde dinlenme tesisinden alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: 
DİKKAT BU GECE KONAKLAMA YOKTUR.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 29.04.2024 01:47 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.