Kapadokya Camping Turu ( Çadır Konaklamalı) Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: 2 Gece 3 Gün (GECE YOLCULUKLARI DÂHİL TOPLAM)
KONAKLAMA ve KONSEPT: 1 Gece Yarım Pansiyon Çadır konaklama
KONAKLAMA YERLERİ:  Çadır kampları ( Göreme Camping )

GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: Avanos - Göreme – Paşabağla - Hayal Vadisi – Derbent - Mağara Restoran – Güvercinlik - Çanak Atölyesi - Onyx Taş Atölyesi - Türk Gecesi - Ürgüp - Üç güzeller - Peri bacaları - Yer altı Şehri - Ihlara Vadisi - Tuz gölü

Kapadokya turu 1 gece çadır konaklamalı Kapadokya Turuna hazır mıyız? Konaklamalı Kapadokya turumuz alışılmış programların biraz dışında Göreme vadisinde Balonların kalkış noktasına çok yakın bir yerde çadır konaklaması yapılacaktır.   Sabah üzerinizde Balonların uçtuğunu gördüğünüz bir manzaraya uyanacaksınız.  Muhteşem balon manzarası eşliğinde yapacağınız doğal kahvaltı ardından turumuza başlayacağız. Bölgeye hâkim rehberlerimiz eşliğinde Bursa çıkışlı Kapadokya turumuzda çok eğlenecek ve keyif alacaksınız. Yöresel lezzetleri tadabileceğiniz Kapadokya turları ile hem tarih hem kültür hem de doğayı yakından tanıyacak yeni bilgiler öğreneceksiniz. Çadır konaklamalı Kapadokya turumuzda hem uygun fiyata gezecek hem de kaliteli hizmetten yararlanacak sadece gezmenin keyfini çıkaracaksınız.  Gezzytur.com ’un size özel hazırladığı bu muhteşem turu kaçırmayın

Kalkış Yerleri: Görükle (22:00) Uludağ Uni. Metro (22:35) Acemler Metro (22:45) Ataevler Metro (22:45) Beşevler Metro (22:45) FSM Metro (22:45) Korupark AVM (22:45) Küçük Sanayi Metro (22:45) Kültürpark Metro (22:45) Merinos Metro (22:45) Nilüfer Metro (22:45) Özdilek Park AVM (22:45) Sırameşeler Metro (22:45) Kent Meydanı AVM (23:00)
PROGRAM
1 Gün: Gece Yolculuğu Tura Başlama

Siz değerli Gezgin Misafirlerimiz ile Bursa çıkışlı Kapadokya turumuzda belirtilen noktalardan hareketle gezzytur.com ikramları eşliğinde yolculuğumuza başlıyoruz. Eskişehir- Ankara karayolunu kullanarak Sabah saatlerinde Nevşehir’e ulaşıyoruz.



2 Gün: Ihlara vadisi - Uçhisar kalesi - Paşabağları - Hayal Vadisi - Derbent - Mağara Restoran - Güvercinlik - Çanak Atölyesi - Onyx Taş Atölyesi - Göreme -Türk Gecesi

Sabahın erken saatlerinde Ağaçlı dinlenme tesislerinde kahvaltı molası veriyoruz..   Profesyonel bölgeye hâkim rehberimiz eşliğinde ilk olarak bizi doğası ile büyüleyecek  Ihlara vadisine doğru yolculuğumuza devam ediyoruz.  Bursa çıkışlı Kapadokya turumuzda Melendiz çayı bitki örtüsü, kiliseleri, tarihi, doğası ile bizleri büyüleyecek Ihlara vadisinde bizi zorlamayacak bir vadi yürüyüşü yaptıktan sonra Narlıgöl'e geçip fotoğraf molası veriyoruz Fotoğraf molamız ardından  Kapadokya’nın en güzel seyir noktalarından biri olan ve Kapadokya’nın her köşesinden en büyük ve en güzel peri bacası olarak bilinen Uçhisar kalesine geçiyoruz.  Rehberimizden burayla alakalı bilgileri dinledikten sonra Güvercinlik vadisinde fotoğraf molası veriyoruz. Tüm konuklarını etkileyen bu vadiyle alakalı hikâyeyi rehberimizden dinledikten sonra fotoğraflarımızı alıyoruz ve Avanos’ta bulunan    yöre insanına atalarından yadigâr kalan çömlekçiliğin devam ettiği Çömlek atölyelerinden birine gidiyoruz. Hititlerden kalan bu meslekle alakalı bilgileri ve gösteriyi seyrettikten sonra alışveriş molası veriyoruz.  Alışveriş molasını takiben Yörenin özgü lezzetlerinin bulunduğu testi kebabı ve yöresel tatlarla tanışmak için Mağara konsept restoranımıza geçiyoruz. (Extra) Yemek ardından bölgenin verimli ve zengin taşlarının işlendiği Onyx taş atölyesine gidiyoruz. Burada bizler için özel hazırlanmış taş sunumu ardından alışveriş molası veriyoruz. Alışverişimizin ardından    Kapadokya bölgesinin   İki veya 3 başlı peribacası örneklerinin yoğun olduğu keşişler vadisi olarak bilinen Paşabağlarına geçiyoruz. Kendinizi bir film setinde hissedebileceğiniz paşabağı gezisi ardından Hayal vadisi olarak bilinen belli başlı deve, fok, kaplumbağa figürlerine benzetilen peri bacalarının olduğu dervent vadisinde fotoğraflarımızı aldıktan sonra Göreme Açık Hava Müzesine geçiyoruz.  Göreme Açık Hava Müzesi yoğun olarak Manastır hayatına ev sahipliği yapmış olduğu için çok sayıda şapel, kilise, mutfak ve yemekhane bölümleri ile sizleri gezerken büyüleyecek ve hayrete düşürecektir.  Çadır konaklamalı  Kapadokya turumuzda rehberimizin anlatımları ardından serbest zamanımız olacaktır. Serbest zamanda Göreme açık ve hava müzesinde fotoğraflarınızı çekebilir sonrasında otoparkın olduğu alanda buz gibi nar veya portakal sularınızı içebilirsiniz. Buradaki serbest zamanımız ardından Çadır kampımızı yapacağımız alana geçiyoruz. Çadırlarımızı kuruyor ve dileyen misafirlerimizle At safari ve Atv safari turlarına katılabilir gün batımını kızıl çukurda izleyebiliriz. ( extra ) Akşam yemeği ve konaklama kamp alanında olacaktır. İsteyen misafirlerimizle Kapadokya’nın yöresel gecesi olan Türk gecesine gidiyoruz. (Ekstra) Gece bitiminde ateş başında biraz daha eğlendikten sonra çadırlarımıza yerleşiyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Ağaçlı dinlenme tesislerinde mola verilecektir.. (Ekstra)
Öğle Yemeği: Rehberimizin tavsiye ettiği Mağara konseptli restoranda alınıyor (Ekstra)
Akşam Yemeği: Konaklama Çadırımızda Mangal olarak alınacaktır. (Tur Ücretine Dâhil)
Güzergâh ve Rota Bilgileri: Bursa- Eskişehir (155Km) – Eskişehir - Nevşehir (474Km) Şehir gezileri 35Km

Toplam Kat Edilecek Mesafe: 629Km

Mola Yerleri: Genç Ömür Dinlenme Tesisleri – Polatlı başkent Dinlenme Tesisleri – Aksaray Ağaçlı Dinlenme tesisleri



3 Gün: -Aşıklar Vadisi-Ürgüp - Üç güzeller - Peri bacaları - Tuz gölü

Çadır konaklamalı Kapadokya turumuzda sabahın erken saatlerinde, dileyen misafirlerimizle hayatınızda yapmanız gereken 100 etkinlik arasında yer alan Balon turlarına katılıyoruz. Balon turuna katılmayacak olan misafirlerimizin erken saatte uyanıp üstlerinde uçan balonları izlemelerini tavsiye ederiz. Balonları çok net görebileceğimiz çadır konaklamalı Kapadokya turunda bize özel hazırlanmış kahvaltımızı yaptıktan sonra turumuza başlıyoruz. İlk olarak Aşıklar vadisi  veya Aşıklar tepesi olarak bilinen vadide kısa bir yürüyüş yapıyoruz. Vadi yürüyüşümüz ardından  hikayesiyle bizi büyüleyen Üç güzeller olarak bilinen (anne-baba- çocuk) tasvirini andıran peribacalarının ağlatan hikayesini rehberimizden dinledikten sonra yönümüzü otantik ve mistik bir ortamı olan Ürgüp’e çeviriyoruz.  Dizilere ev sahipliği yapan Ürgüp’te bir tur attıktan sonra bölgenin meşhurlarından olan şarap mahzenlerinden birine misafir oluyoruz dileyen misafirlerimiz şarap tadımı ve alışverişlerini yaptıktan sonra Asmalı konak dizisi ile karşımıza çıkan Asmalı konağın çekildiği konağa gidiyoruz. Burada ki serbest zamanımızın ardından Kapadokya’ya arkamızı dönüyor ve veda ediyoruz. Yol üzerinde Gün batımı manzaralarına şahit olacağımız Tuz gölü’nde mola veriyor ve fotoğraflarımızı alıyoruz. Eğlenceli ve güzel bir yolculuk ardından; Siz Değerli Gezzy dostlarımızı almış olduğumuz noktalara bırakıyor ve bir başka gezzytur.com etkinliğinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Çadır alanında alınacaktır. (Tur Ücretine Dâhil)
Öğle Yemeği: Tur güzergâhımızda yâda tavsiye restoranlarda (Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol üzerinde dinlenme tesislerinde (Ekstra)

Güzergâh ve Rota Bilgileri: Şehir gezileri 35Km | Ürgüp –– Tuz Gölü (120Km) | Tuz gölü – Bursa (494Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 741Km
Konaklama: DİKKAT BU GECE KONAKLAMA YOKTUR.

Mola Yerleri: Ağaçlı Dinlenme Tesisleri – Polatlı başkent Dinlenme Tesisleri – Genç Ömür Dinlenme Tesisleri
TOPLAM TUR MESAFESİ: 1370Km



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 24.04.2024 19:51 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.