Bursa Hareketli Maşukiye Kartepe Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: 06:00 Korupark 06:30 Görükle 07:00 Kent Meydanı
PROGRAM
Şelale Yürüyüş - Maşukiye - Kartepe

Değerli misafirlerimiz, yukarıda belirtilen hareket noktalarından başlıyoruz. Araç içi kahvaltı paketlerimiz eşliğinde kahvaltımızı yapıyoruz.2 saatlik bir yolculuğun ardından ilk olarak yeşillikler içindeki Maşukiye`ye ulaşıyoruz. Bölgenin ön plana çıkmasında büyük bir rolü olan şelalelere doğru orta zorluk derecesindeki bir parkurda yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Yürüyüş sonrasında tekrar otobüsümüze binerek Kartepe`ye ulaşıyoruz. Dileyen misafirlerimiz (hava şartlarına göre) köy kızakları ve şambreller ile kayak yapabilir  veya kayak takımı kiralayabilir. ya da rehberimiz eşliğinde yürüyüş yapabilirler. Yaklaşık 3-4 saat geçireceğimiz Kartepe`de arzu eden konuklarımız temiz havanın tadını çıkarırken kayak yapanları izleyebilirler. Kartepe`de geçireceğimiz eğlenceli dakikalar eşliğinde öğle yemeğimizi alıyoruz. Günün keyfini çıkardıktan sonra Bursa`ya  dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Normal hava ve yol koşullarında saat 21.00 - 22.00 arası Bursa`ya ulaşıyor ve üzülerek sizlere veda ediyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Araç içi kahvaltı paketi. (Tur ücretine dahil)
Öğle Yemeği: Kartepede alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol üzeri dinlenme tesisinde alınacaktır. (Ekstra)

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

KARTEPE KAYAK MERKEZİ HAKKINDA BİLGİ

Zirvesi deniz seviyesinden 1608 metre yükseklikte olan bölge meteorolojik verilere göre, kış aylarında kuzeybatı yönünden esen ve Karadeniz'i aşarak bölgeye yoğun yağış getiren karayel rüzgarı, Marmara bölgesinde ilk olarak karşılaştığı Samanlı Dağı'nın en yüksek tepesine (Kartepe) yoğun kar yağışı bırakmaktadır. Kasım ortalarında başlayan kar, nisan sonuna kadar ortalama 1,5-3 metreyi bulmaktadır.

Yaklaşık 1250 metrede kurulu tesisleri 42 kilometrelik pist alanı ile Türkiye'nin sayılı kayak merkezlerinden olan ve Kartepe Kış Sporları Merkezi'nde, 14 adet doğal pist, 3 adet telesiyej ve 2 adet T bar (teleski) bulunmaktadır. Kayağa yeni başlayanları kolay pistler beklerken; usta kayakçılar, dik tepelerde yüksek dozda adrenalin salgılayabilirler. Özel 'baby lift' alanı da çocuklara ve çocuk kalmak isteyenlere ayrılmış durumdadır. Kayak dışında kışın snowboard, big foot, kar motosikleti, doğa yürüyüşü, dağcılık, voleybol, paintball, basketbol, futbol, trekking, bisiklet ve ATV Safari aktiviteleri yapılabilir ya da Geyik Alanı ve zirvenin keyfi çıkartılabilir.


İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 28.03.2024 17:55 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.