Yılbaşında Karadeniz Fırtınası ve Batum Tur Programı

KARADENİZ FIRTINASI ARDINDAN YILBAŞINDA BATUMDA SINIRSIZ EĞLENCE 

TURUN TOPLAM SÜRESİ: 3  Gece 4 Gün (GECE YOLCULUKLARI DAHİL TOPLAM)
KONAKLAMA ve KONSEPT: 2 Gece  Konaklama
KONAKLAMA YERLERİ: – AYDER  – BATUM
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: ONUR ANITI-ORDU BOZTEPE-ATATÜRK KÖŞKÜ-AYASOFYA- AYDER YAYLASI-FIRTINA DERESİ -BATUMİ
HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: (Turumuz gece hareket eder.)

Kalkış Yerleri: 20.00 BEYLİKDÜZÜ MİGROS ÖNÜ 20.30 BAKIRKÖY İNCİRLİ ALFEMO ÖNÜ 20:45 MECİDİYEKÖY YAPIKREDİ BANKASI ÖNÜ 21.15 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ ÖNÜ 21.30 KARTAL KÖPRÜSÜ DURAĞI 21.45 ÇAYIROVA MCDONANS ÖNÜ 22.30 İZMİT HALK EVİ DURAĞI ( ASYA OTEL KARŞISI ) 00:00 DÜZCE COBAN MEVKİ SHELL İSTASYONU 00:45 BOLU TERMİNAL ÖNÜ
PROGRAM
1 Gün: Gece Yolculuğu ve Tura Başlama

20.00 BEYLİKDÜZÜ MİGROS ÖNÜ

20.30 BAKIRKÖY İNCİRLİ ALFEMO ÖNÜ

20:45 MECİDİYEKÖY YAPIKREDİ BANKASI ÖNÜ

21.15 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ ÖNÜ

21.30 KARTAL KÖPRÜSÜ DURAĞI

21.45 ÇAYIROVA MCDONANS ÖNÜ

22.30  İZMİT HALK EVİ DURAĞI ( ASYA OTEL KARŞISI )

00:00 DÜZCE COBAN MEVKİ SHELL İSTASYONU

00:45 BOLU TERMİNAL ÖNÜ

Değerli misafirlerimiz sizleri yukarıda belirtilen duraklardan alarak muhteşem bir Karadeniz fırtınası geçireceğimiz ve Yılbaşında Batum'da karışalacağımız bir tura başlamak üzere yola çıkıyoruz. 



2 Gün: ONUR ANITI-ORDU BOZTEPE-ATATÜRK KÖŞKÜ -AYASOFYA -AYDER

Belirtilen saatlerden hareketle yolculuğumuz başlıyoruz. Yol üzerinde verilecek molalar eşliğinde Samsun’a varıyoruz. Kahvaltı molası sonrasında Samsun Belediye Parkı`nda Samsun`un simgesi haline gelmiş, Avusturyalı Heykeltraş Heinrich Krippel tarafından yapılmış olan, Atatürk Onur Anıtı`nı ziyaret ediyoruz. Ve Ordu Boztepe’ye hareket ediyoruz. Ülkemizin kullanılmakta olan en uzun tünellerinden biri olan Nefise AKÇELİK tünelinden (3820 m) geçip rehberimizden alacağımız bilgiler eşliğinde Ordu kentinin sembolü Boztepe’ ye teleferikle çıkma imkânı (Ekstra) bulabileceğimiz teleferik parkta serbest zaman veriyoruz. Boztepe’ de Ordu’yu ve tüm Karadeniz coğrafyasını ayaklarımızın altında hissedeceğiz. Geçireceğimiz keyifli zaman sonrasında Ordu’ dan ayrılıyoruz. Geçireceğimiz keyifli zaman sonrasında Ordu’ dan ayrılıyoruz ve Giresun Adası’ nı ve Pontus Hükümdarı Farnakes döneminde inşa edilen Giresun Kalesi ile Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ ün alay muhafızı olan Topal Osman’ın Mezarını aracımızdan panoramik olarak görüp, fındık ve fındık ürünleri alışverişlerimizi yaptıktan sonra, meşhur Akçaabat Köftesinin tadına bakarak öğle yemeğini alıyoruz. Öğle yemeğimizin ardından Trabzon’ da Soğuksu Mevkiine çıkarken Gülbahar Hatun Camii’ ni, İç Kale ve Zağnos Vadisini (Panaromik) görüyor ve Ladin ağaçları arasından geçerek, bir Rum iş adamına ait olan ve sonrasında Trabzon halkı tarafından Atatürk` e hediye edilen Atatürk Köşkü’ nü geziyoruz. Ardından Komnenos Krallığı döneminde 1238-65 yılları arasında yapılıp, batı cephesindeki Hristiyanlık tarihine ait freskleriyle birlikte Trabzon Ayasofya'sını da geziyor ve Trabzon` a özgü bir el sanatı olan Trabzon Hasırı, Telkâri ve Trabzon'da sadece beş ailenin yaptığı Kazaziye işlerini yapan ustaların marifetli ellerinde hazırlanan ürünleri görme fırsatı bulduktan sonra alışveriş için kısa bir zaman veriyoruz. Verilen serbest zaman sonrasında Ayder’de bulunan otelimize geçiyoruz.  Akşam yemeği sonrasında Tulum eşliğinde eğlencemizi yapıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Yol üzerinde alınacaktır.( Extra )
Öğle Yemeği: Rehberimizin tavsiye ettiği restoranda Meşhur Akçaabat Köftecisi (Ekstra)
Akşam Yemeği: Konaklama otelimizde açık büfe olacak alınacaktır. (Tur Ücretine Dâhil)
Mola Yerleri: Ömür dinlenme Tesisleri–  Başkent Mola Park Dinlenme Tesisleri,Yol Üzeri ihtiyaç molaları için OPET



3 Gün: AYDER -GELİNTÜLÜ ŞELALESİ - FIRTINA DERESİ-BATUM

Sabah güzel bir kış  gününde Ayder yaylasında manzaraya karşı gözlerimizi açıyoruz. Sabah otelde alacağımız kahvaltı ardından Gelintülü şelalesini fotoğraflıyoruz. Ayder Yaylasında ki serbest zamanımız ardından Dileyen misafirlerimizle  Opsiyonel tur programımıza katılıyoruz.

Opsiyonel Tur : Çat Vadisi, Çinçiva (Şenyuva) Köprüsü ve Köyü, Zilkale Turu

Birçok diziye ve filme doğal set olan mekânlardaki gezimize Çamlıhemşin’ de bizleri bekleyen minibüslerimizle başlıyoruz. Fırtına Vadisi içindeki önemli Vadilerden Çat Vadisi’  ne giriyoruz ve Ortan Köyünden geçerek “Sevdaluk” dizisinin çekimlerinin de gerçekleştiği eski ismi Çinçiva günümüzde Şenyuva olarak bilinen köye geldiğimizde bölgenin en eski ve kemer açıklığı en geniş olan Taş Köprüsünde fotoğraf molası veriyoruz. Ülkemizin en yaşlı konaklarını görerek yapacağımız yolculuğumuzun son durağı tarihi ticaret yolunu korumak için Vadiye en hâkim noktalardan birine kurulmuş olan Zil Kale’ yi ziyaret oluyor ve tekrar minibüslerimizle çamlıhemşin’e geçiyoruz.

Opsiyonel tur ardından Batum’a geçiyoruz. Gürcistan’ ın iki Özerk bölgesinden olan Adjara Özerk Bölgesinin yönetim merkezi Batumi’ de Tarihi Orta Camii, Piazza Meydanını, Piazza Saat Kulesini, Gürcü Ortodoks Kilisesini, Ermeni Kilisesini, Avrupa Meydanını, Medea Heykeli ' ni, Poseidon Anıtını, Tiyatro Binasını, Batum Limanı' nı yeni oluşturulan yüzüyle göreceğiz.  Sonrasında Alfabe kulesi ve Ali Nino Heykelini de görüp Batum Bulvarı'nda gezinti yaptıktan sonra Türk Konsolosluk binamızı da görüp alışveriş için küçük bir serbest zaman vereceğiz ve otelimize geçiyoruz. Dileyen misafirlerimizle Özel Batum Gala Gecesine   gidiyoruz. Akşam yemeği ve eğlence Gala gecesinde

Sabah Kahvaltısı : Otelde açık büfe veya set menü ( Tur ücretine dahildir )
Öğle yemeği : Bölgede uygun restaurantta alınacaktır ( Extra )
Akşam Yemeği : Yılbaşı Gala gecesinde alınacaktır ( Extra)

Opsiyonel Tur: YILBAŞI ÖZEL GALA GECESİ

PROGRAM :

  • Yılbaşı Özel Programı
  • Canlı Müzik ve Oryantal Show
  • 4 kişilik masada 1 kg karışık ızgara menü
  • 4 çeşit meze
  • Ortaya salata
  • Limitsiz Bira,Rakı ,Votka,Viski,Caca,Şarap
  • Limitsiz Kola, Fanta, Meyve suyu
  • Sınırsız Karışık Meyve ikramı

Kişi başı :225 TL



4 Gün: BATUM - ÇAY FABRİKASI - BIÇAK ATÖLYESİ

Otelde alacağımız geç kahvaltı sonrasında batum sokaklarındaki kısa  gezintimiz ardından Sarp sınır kapısında geçiyoruz. Türkiye’ye geçiş işlemlerimiz ardından yol üzerinde bulunan Çay Fabrikasına uğruyoruz, Burada çayla alakalı bilgilendirme alıyoruz yöreye has demlenen çaylarımızı içiyoruz. Burada kısa bir alışveriş molası sonrasında meşhur sürmene bıçağı ve Giresun fındığı alışveriş molaları eşliğinde İstanbul'a doğru dönüşe geçiyoruz. Muhteşem bir  Yılbaşı Özel Karadeniz Fırtınası ve  Batum turu ardından siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyor bir başka gezzytur.com organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Sabah Kahvaltısı : Otelde açık büfe veya set menü ( Tur ücretine dahildir )   
Öğle Yemeği : Yol üzerinde alınacaktır ( Extra )
Akşam Yemeği : Yol üzerinde alınacaktır ( Extra)



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 25.04.2024 00:15 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.